Pui pane cu bere

Invita-ti prietenii la tine intr-un weekend si incanta-i cu aceste copanele de pui pane, preparate cu bere gustoasa!
Ingrediente
- bere1 cana
- ou3 bucati
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- boia iute0 dupa gust
- carne de pui8 bucati
- faina1 cana
Preparare
Bucatile de pui se spala si se cresteaza foarte putin, apoi se sterg de surplusul de apa.
Din faina (sau pesmet), sare, piper, boia si bere neagra se face un amestec prin care se tavalesc bucatile de pui.
Se pune ulei intr-o tigaie larga si se prajesc bucatile de pui pana se rumenesc bine.
Carnea se aseaza pe farfurii si se tine descoperita pana la servire, pentru a nu se inmuia.
Tips
Se serveste fierbinte, alaturi de cartofi nature sau orez brun.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Capitolul II
- person
"maine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca maine...."