Pui pane cu bere

Pui pane cu bere

Invita-ti prietenii la tine intr-un weekend si incanta-i cu aceste copanele de pui pane, preparate cu bere gustoasa!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • bere1 cana
  • ou3 bucati
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • boia iute0 dupa gust
  • carne de pui8 bucati
  • faina1 cana
Preparare

Bucatile de pui se spala si se cresteaza foarte putin, apoi se sterg de surplusul de apa.

Din faina (sau pesmet), sare, piper, boia si bere neagra se face un amestec prin care se tavalesc bucatile de pui.

Se pune ulei intr-o tigaie larga si se prajesc bucatile de pui pana se rumenesc bine.

Carnea se aseaza pe farfurii si se tine descoperita pana la servire, pentru a nu se inmuia.

Tips

Se serveste fierbinte, alaturi de cartofi nature sau orez brun.

Recomandari