Dovleac in aluat

Dovleac in aluat

Dovleac in aluat - Daca aveti pofta de un desert si aveti si un dovleac la indemana, puteti prepara ceva simplu si gustos cum este acest dovleac in aluat. Dovleacul in aluat este un desert excelent, atunci cand poftele si timpul va preseaza.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • lapte3 linguri
  • ou1 bucata
  • zahar pudra1 lingura
  • dovleac160 g
  • faina1 lingura
Preparare

Dovleacul se curata, se taie in felii de 7-10 cm, apoi se prajesc in ulei;

Cum se prepara aluatul:

Galbenusul se bate cu sare, se adauga faina si se amesteca;

Se trec feliile prajite de dovleac prin acest aluat, se prajesc pe ambele parti, apoi se lasa pe un servetel sa se absoarba uleiul;

Se presara cu zahar pudra.

Tips

Cititi si aceasta reteta de placinta cu dovleac: Placinta cu dovleac

Recomandari