Saleuri cu cascaval

Saleuri cu cascaval

Iata alta reteta delicioasa de saleuri si anume saleuri cu cascaval. Aceste saleuri cu cascaval sunt unele din cele mai reusite, se fac rapid si sunt bune mai ales calde. Putem prepara saleuri cu cascaval oricand vrem sa pregatim ceva rapid si bun, care sa mearga la un pahar de vorba cu prietenii,

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii250 kcal
Recomandat pentru Evenimente
nunta  zile de nastere  
Ingrediente
  • margarina clasica250 g
  • ou1 bucata
  • drojdie25 g
  • cascaval100 g
  • branza burduf250 g
  • apa5 linguri
  • otet5 linguri
  • faina300 g
Preparare

Se framanta bine faina branza de burduf, apa, otetul, drojdia si margarina se strange si se da la rece;

Se intinde o foaie pe o planseta cu putina faina, se unge cu ou batut, se presara cu cascaval si se taie in fasii de 12cm/2 cm, cu un cutit incins si se pun in tava la distanta intre ele ca sa nu se lipeasca intre ele;

Se coc in cuptorul incins bine.

Tips

Aceste saleuri cu branza sunt mai bune, daca folosim un cascaval sarat, dar mai ales daca-l folosim in combinatie cu parmezan.

Recomandari