Inghetata de capsune cu iaurt

Inghetata de capsune cu iaurt

Se apropie sezonul cald si nimic nu se compara cu o inghetata de fructe, delicioasa si savuroasa, pe care o poti prepara acasa. Iti trebuie putin timp la dispozitie si mult suflet daca doresti sa-i incanti pe cei dragi cu un desert special, dar racoritor.

Timp prepararerapid
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
nunta  botez  zile de nastere  cina romantica  1 martie  ziua copilului  onomastica  
Ingrediente
  • zahar180 g
  • capsune500 g
  • miere2 linguri
  • iaurt500 ml
  • zeama de lamaie0
Preparare

Se pun capsunile in blender (poza1). Se mixeaza cateva secunde, se adauga fructoza (zaharul), mierea si zeama de lamaie (poza 2).

Compozitia se mixeaza pana se obtine un pireu fin (poza 3). Se adauga iaurtul si se mixeaza inca 10-20 de secunde (poza 4). Se pregateste aparatul de inghetata al carui recipient a stat la congelator cel putin 24 de ore. Dupa pornirea aparatului se toarna amestecul cu grija (poza 6).

In aproximativ 10-15 minute inghetata se solidifica (poza 6 si 7). Inghetata se pune intr-o caserola si se tine la congelator pana in momentul in care va fi consumata (poza 8).

Reteta oferita de: www.retetecalamama.ro

Credit foto:www.retetecalamama.ro

Urmariti retetecalamama.ro si pe Facebook!

Tips

Puteti pune cateva cupe de inghetata in recipiente speciale iar apoi sa le ornati cu fructe sau cateva piscoturi.

Recomandari