Pasca cu nuci

Pasca cu nuci

Daca va place cozonacul cu nuci, atunci o sa va placa si varianta de pasca cu nuci. Aceasta pasca cu nuci este savuroasa si parfumata, iar gustul de aluat pufos cu nuca este special. Eventual preparati mai mult aluat de cozonac, iar umpluturile faceti-le diferite: cu nuca, cu fructe, cu orez, cu

Specificromanesc
Timp prepararelaborios
Statustestat
Calorii300 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Ingrediente
  • nuci180 g
  • ou6 bucati
  • zahar pudra4 linguri
  • esenta de vanilie0 dupa gust
  • coaja rasa de lamaie0 dupa gust
  • aluat de cozonac300 g
Preparare

Se intinde aluatul de cozonac intr-o forma unsa cu unt;

Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga vanilia, coaja de lamiie, albusurile spuma si la urma nucile si se amesteca totul usor. Compozitia se toarna peste aluatul din tava, se aranjeaza si se da la cuptor.

Tips

Partea de aluat de deasupra se unge cu putin galbenus.

Recomandari