Budinca Mascarpone

Combinatia delicioasa dintre Mascarpone, frisca si cafea espresso fac din acest desert favoritul serilor intre prieteni.
Ingrediente
- zahar3 linguri
- cacao0 dupa gust
- frisca1 ceasca
- ou4 bucati
- coniac1 lingura
- cafea expresso3 linguri
- branza mascarpone500 g
- ciocolata neagra0 dupa gust
- lichior de cafea2 linguri
Preparare
Se amesteca bine intr-un castron galbenusurile, zaharul, frisca si Mascarpone pana se omogenizeaza.
Se adauga cafeaua, coniacul si lichiorul, apoi albusurile de ou batute spuma. Apoi se da vasul la rece 30 minute.
Inainte de servire se scoate vasul din frigider, se pune intr-un castron de desert si se orneaza cu pudra de cacao si ciocolata neagra, rasa sau franjuri.
Tips
Se poate folosi si ciocolata cu lapte.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





sunt ca cenusareasa fara print
- person
"intr-o lume imperfecta...doar perfectziunea isi are locul"