Omleta cu somon

Omleta cu somon

Omleta cu somon este ideala pentru a fi servita calda la micul dejun. Iar preparatul rezultat va constitui cu siguranta vedeta unei dimineti petrecute alaturi de partener, intr-o atmosfera tipic mediteraneanaa.

Specificmediteranean
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  onomastica  
Ingrediente
  • ou4 bucati
  • rosie1 bucata
  • ulei de floarea-soarelui80 ml
  • ceapa verde2 fire
  • somon afumat150 g
Preparare

Fileul de somon afumat se taie felii, pe care le prajiti intr-o tigaie cu ulei incins si ceapa verde calita. Se amesteca usor sa nu se lipeasca, dupa 2-3 min se adauga rosiile taiate felii sau cubulete, apoi adaugati si ouale batute. Se prajeste omleta pe ambele parti.

Se pune apoi pe o farfurie si se adauga dupa preferinta ardei taiat fasiute sau rosii.

Recomandari