Zacusca cu dovlecei

Zacusca cu dovlecei

Zacusca cu dovlecei este o varietate excelenta de zacusca. Puteti incerca atunci cand puneti conservele reteta de zacusca cu dovlecei si veti avea un succes nebanuit in familia dumneavoastra. Puteti prepara o zacusca cu dovlecei si veti avea mai mult succes decat cu orice alta zacusca.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii250 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim vegetarian  Regim lactovegetarian  
Ingrediente
  • ceapa alba1 kg
  • bulion400 g
  • vinete2 kg
Preparare

Gogosarii si vinetele se coc, se decojesc si se tin la foc, pe aragaz, pe ochiul mare;

Se pun intr-un vas mare (10 l);

Ceapa se taie marunt si se da usor prin ulei incins, dar sa nu se rumeneasa;

Peste ceapa se pune si dovlecelul dat pe razatoare;

Se lasa pe foc pina se inmoaie dovlecelul;

Se pune ceapa cu dovlecelul in vasul mare si se amesteca totul;

Se adauga si sucul de rosii obtinut din bulion dizolvat cu 2 litri apa;

In sucul de rosii se pune o lingura de sare si doua de zahar;

Se pune totul la fiert pina se inmoaie bine legumele;

Dupa aceea se pune la borcane, se inchide ermetic si se sterilizeaza bine.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

in sfarsit
  • person

    "astazi e o alta zi..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right