Pui prajit cu legume

Pui prajit cu legume - Aceasta reteta de pui prajit cu legume va fi de mare ajutor pentru cine doreste sa prepare o excelenta mancare de casa, sanatoasa si hranitoare.
Ingrediente
- ceapa alba2 bucati
- fasole pastai200 g
- migdale2 linguri
- unt2 linguri
- ulei de masline100 ml
- piper0 dupa gust
- praz1 legatura
- conopida1 bucata
Preparare
Conopida se spala si se desparte in buchetele;
Fasolea din conserva se scurge si se rupe in doua;
Fasolea si conopida se tin apa sarata 10 min;
Pieptul de pui se spala si se taie in medalioane, apoi se prajeste timp de 4 min in unt;
Dupa ce s-a prajit se scoate se potriveste de sare si piper si se lasa la cald;
Morcovul se curata se taie marunt sau se da prin razatoare;
Prazul se taie in inele si se inabusa in unt impreuna cu morcovul;
Se adauga conopida si fasolea, se inabusa;
Ceapa se taie rondele, se ameteca cu migdalele macinate, ulei de masline, sare si piper;
Se toarna amestecul peste legume, se aseaza carnea deasupra si se orneaza cu patrunjel sau alte verdeturi aromate.
Tips
Alte retete de pui cu legume: Pui cu mancare de bame Piept de pui cu ciuperci Pui picant Teriyaki Friptura de pui cu vegetale