Pui prajit cu legume

Pui prajit cu legume

Pui prajit cu legume - Aceasta reteta de pui prajit cu legume va fi de mare ajutor pentru cine doreste sa prepare o excelenta mancare de casa, sanatoasa si hranitoare.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba2 bucati
  • fasole pastai200 g
  • migdale2 linguri
  • unt2 linguri
  • ulei de masline100 ml
  • piper0 dupa gust
  • praz1 legatura
  • conopida1 bucata
Preparare

Conopida se spala si se desparte in buchetele;

Fasolea din conserva se scurge si se rupe in doua;

Fasolea si conopida se tin apa sarata 10 min;

Pieptul de pui se spala si se taie in medalioane, apoi se prajeste timp de 4 min in unt;

Dupa ce s-a prajit se scoate se potriveste de sare si piper si se lasa la cald;

Morcovul se curata se taie marunt sau se da prin razatoare;

Prazul se taie in inele si se inabusa in unt impreuna cu morcovul;

Se adauga conopida si fasolea, se inabusa;

Ceapa se taie rondele, se ameteca cu migdalele macinate, ulei de masline, sare si piper;

Se toarna amestecul peste legume, se aseaza carnea deasupra si se orneaza cu patrunjel sau alte verdeturi aromate.

Recomandari