Sfecla rosie in otet

Sfecla rosie in otet

Sfecla rosie in otet - Sfecla are o multime de efecte terapeutice, un gust si o aroma inconfundabila. Sfecla rosie este benefica pe timp de iarna datorita continutului de vitamina C, care ne protejeaza organizmul de raceli, de aceea va recomandam sfecla rosie in otet.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • mustar10 boabe
  • sare1 lingurita
  • piper10 boabe
  • hrean2 radacini
  • dafin3 foi
  • sfecla5 kg
  • otet500 ml
Preparare

Sfecla se spala si se coace in cuptor pana se inmoaie, apoi se taie in felii se se aseaza in borcane;

Radacinile de hrean se spala si se curata bine;

Otetul se fierbe cu sarea, foile de dafin, boabele de mustar si piper, hreanul;

Se invelesc borcanele cu carpe ude ca sa nu plesneasca.

Recomandari