Tortellini cu busuioc si branza cu mucegai
Combina tortellini umpluti cu branza cu busuioc proaspat si alege sa pui langa un sos cremos din branza cu mucegai.
Ingrediente
- tortellini400 g
- unt1 lingura
- ulei de masline0
- busuioc0
- sare0
- piper0 dupa gust
- smantana100 g
- branza cu mucegai200 g
- rosie cherry4 bucati
Preparare
Pune tortellini la fiert, in apa cu sare.
Spala bine rosiile apoi taie-le in felii subtiri.
Amesteca intr-un vas pus la foc mic branza cu mucegai albastru sau verde cu arpagicul, untul, smantana, sare, piper.
Pune tortellini fierti si bine scursi intr-un castron mare, adauga amestecul de branza si smantana, rosiile, busuioc proaspat tocat, putin ulei de masline si amesteca bine.
Potriveste de sare si presara deasupra piper verde.
Tips
Pentru un aspect deosebit, orneaza cu cateva frunze mari de busuioc, netaiate.