Hummus de sfecla

Hummus de sfecla

Cauti un aperitiv inedit sau o garnitura speciala? Ce zici sa lasi hummus tradional pentru unul atipic? Iti prezentam o reteta cremoasa de hummus de sfecla care se potriveste de minune pe paine toast sau pita.

Specificarab
Timp prepararerapid
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
post  
Ingrediente
  • ceapa alba1 jumatate
  • ulei de masline0
  • sare0
  • suc de lamaie0
  • linte alba200 g
  • sfecla2 bucati
  • pasta de susan1 lingurita
Preparare

Spala sflecla bine, pune-o intr-o oala, adauga apa pana o acoperi si las-o la fiert timp de 20 de minute pana cand se inmoaie. Lasa sfecla la racit.

Intre timp, soteaza ceapa pana devine aurie si se inmoaie.

Pune sfecla, ceapa si nautul intr-un mixer si amesteca-le pana cand obti o pasta omogena.

Adauga pasta de susan, sucul de lamaie, uleiul de masline si sarea si mai mixeaza un pic.

Serveste hummusul pe toast sau pita.

Recomandari