Gogosari murati

Gogosari murati

Iata o reteta rapida de conserve pentru pentru doamne ocupate si anume reteta de gogosari murati. Acesti gogosari murati sunt usor de preparat, se fac de pe o zi pe alta in doua etape si fara bataie de cap. Incercati acesti gogosari murati si sigur vor deveni muraturile d-voastre preferate.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
craciun  
Ingrediente
  • zahar750 g
  • mustar0 boabe
  • sare500 g
  • piper0 boabe
  • hrean0 dupa gust
  • gogosar6 kg
  • otet750 ml
Preparare

Se curata gogosarii, se taie in 4 si se pun intr-un vas;

Se adauga sarea, otetul, zaharul, boabele de mustar si piper, se lasa de pe o zi pe alta, dupa care se aseaza frumos in borcane;

Apa care a ramas in vas se adauga peste gogosari, se pune un fir de hrean si se etanseaza borcanul.

Recomandari