Ceapa murata in otet

Ceapa murata in otet

Ceapa murata in otet este o delicioasa reteta mediteraneana, pe care iubitorii de ceapa o vor aprecia. Gustul de ceapa murata in otet este savuros si are o picanterie deosebita. Ceapa murata in otet va fi o salata excelenta care va inveseli mancarurile de carne sau legume, langa care va fi servita.

Specificgrecesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii50 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim vegetarian  Retete de post  
Ingrediente
  • zahar100 g
  • busuioc0 frunze
  • sare0 dupa gust
  • piper7 boabe
  • arpagic2 kg
  • dafin4 foi
  • otet1 l
Preparare

Se curata ceapa si se baga in apa calda cu sare, in care s-au pus cateva linguri de otet si se lasa 3 minute, apoi se scoate ceapa, se zvanta si se pune in borcane, se apasa usor pe fiecare ceapa ca sa se umple mai bine borcanele;

Otetul se amesteca cu zaharul, busuiocul, foile de dafin si se da in clocot. Se strecoara amestecul si se toarna in borcane;

In fiecare borcan se pun cateva boabe de piper si frunze de busuioc proaspat. Se inchid bine borcanele si se depoziteaza la loc racoros si intunecos.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Pastele contra cronometru
  • person

    "never say never!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right

 

Ofert Ele.rochevron_right
% reducere