Pulpa de porc cu legume

Pulpa de porc cu legume

Pulpa de porc cu legume este excelenta atat pentru o masa obisnuita, cat si pentru mese festive, zile de sarbatoare sau alte evenimente in familie. Pulpa de porc cu legume se mai poate servi cu garnitura de cartofi cubulete, copti si ei la cuptor sau pireu.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  craciun  revelion  
Ingrediente
  • cartof6 bucati
  • ceapa alba2 bucati
  • morcov2 bucati
  • dovlecel0 dupa gust
  • ardei capia2 bucati
  • carne de porc2 bucati
Preparare

Se curata si spala legumele, apoi se taie in cubulete maricele;

Pulpele de porc (care pot fi inlocuite cu orice carne de porc sau vita cu os) se condimenteaza cu knorr, boia, piper, sare, foi de dafin, ulei si un pahar de bere;

Se asaza toate intr-o tava sau un vas de xena, se pune un pahar de supa sau apa si se acopera cu capac sau folie de aluminiu;

Se tine la cuptor 30-40 de min depinde de cuptor.

Tips

Daca doriti sa dati un gust mai aromat si mai bun pulpelor de porc le puteti lasa peste noapte in frigider cu toate condimentele precizate mai sus. Cititi si aceste retete de porc: Friptura de porc cu cirese Ciolan de porc cu varza

Recomandari