Compot de piersici

Compot de piersici

Compotul de piersici este gustos, frumos colorat si aromat. Compotul de piersici imbunatateste digestia si intareste sistemul imunitar.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • apa2 pahare
Preparare

Se pun persicile in apa clocotita;

Se scot peste 2-3 minute, se curata de coaja, se taie in jumate si se scot samburii;

Se pune zaharul intr-o cratita, se toarna 2 pahare de apa fierbinte, se amesteca, se pun piersicile si se lasa pana dau in clocot;

Se ia cratita de pe foc si se adauga vanilia;

Tips

Pentru un gust mai aromat se folosesc batoanele de vanilie. Vanilia se poate inlocui cu lamaie, pentru iubitori de gust dulce acrisor. Se poate servi cu un desert delicios: Placinta cu piersici Prajitura cu piersici Clafoutis cu piersici

Recomandari