Supa de conopida

Ai consumat pana acum doar supa-crema de conopida? Incearca si varianta nepasata, cu bucatele apetisante de conopida, morcovi hranitori si marar proaspat.
Ingrediente
- cartof1 bucata
- morcov2 bucati
- marar0
- ulei de masline0
- sare0
- piper0
- conopida1 bucata
- usturoi verde1 legatura
- ceapa verde1 legatura
Preparare
Conopida se curata si se desface in buchetele, morcovii se rad de coaja si se taie rondele, apoi toate se pun intr-un vas cu putin ulei de masline, la cuptor, sa se soteze 15 minute.
Ceapa si usturoiul verzi se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei de masline apoi se completeaza cu 1 l de apa si se lasa la fiert tot 15 minute.
Cartoful se curate de coja se taie cubulete si s epune la fiert, apoi se paseaza cu ajutorul blenderului.
Se adauga conopida si morcovii de la cuptor, se amesteca bine si se da din nou la foc mediu, impreuna cu cartoful pasat, inca 15 minute.
Tips
Se serveste fierbinte, cu marar proaspat deasupra.