Ciorba de salau

Ciorba de salau

O reteta gustoasa si adorata de iubitorii de peste, ciorba de salau este ideala pentru post, in zilele de harti. Salaul are o carne foarte gustoasa si in combinatie cu bors si leustean ajuta la prepararea unei adevarate delicatese.

Specificitalian
Timp prepararelaborios
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  craciun  
Recomandat pentru Dieta
Retete de post  
Ingrediente
  • ceapa alba2 bucati
  • morcov2 bucati
  • salau1 kg
  • telina1 bucata
  • sare1 praf
  • piper1 praf
  • leustean8 fire
  • bors500 ml
  • ardei gras2 bucati
  • pasta de tomate2 linguri
  • apa4 l
Preparare

Se spala foarte bine pestele, se curata si se portioneaza in bucati de marime medie, dupa care se presara cu sare.

Se toaca marunt toate legumele si se pun la fiert in apa cu sare, iar dupa ce s-au fiert, se adauga incet bucatile de peste, dupa ce se spala de sare.

Dupa 5-6 minute de fiert se adauga pasta de tomate, borsul (dat in clocot inainte de adaugarea in oala) si se lasa la foc mic pana fierbe pestele.

Se toaca marunt leusteanul si se presara peste ciorba, apoi se stinge focul si se lasa acoperita inca 15 minute.

Tips

Se serveste fierbinte, cu lamaie.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Iubim & Suferim
  • person

    "traieste,iubeste si vei fi iubit."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere