Ciorba de potroace

Ciorba de potroace

Ciorba de potroace - Cine n-a auzit de traditionala ciorba de potroace, savurata de petrecaretii nuntasi a doua zi dupa un eveniment atat de important cum este nunta?! Farmecul ecestei ciorbe de potroace este zeama de varza, care face minuni dupa un asemenea ospat si multa bautura. Ciorba de

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
nunta  
Ingrediente
  • orez2 linguri
Preparare

Se fierb maruntaiele, taiate in bucati potrivite, impreuna cu morcovul, patrunjelul, telina, ceapa si orezul;

Dupa ce a fiert carnea si zarzavatul, se adauga zeama de varza, fiarta in prealabil;

Se adauga sare dupa gust si verdeata, taiata fin.

Tips

Ciorba de potroace se serveste fierbinte, cu mamaliguta si ardei.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Little shoes
  • person

    "e loc sub soare pentru toata lumea. mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right