Ciorba de cartofi cu lapte batut
Poti asezona clasica ciorba de cartofi cu lapte batut acrisor si vei obtine un preparat culinar absolut delicios. O reteta ideala, usor de preparat si sanatoasa daca urmezi un regim lactovegetarian. Pofta buna!
Ingrediente
- cartof400 g
- lapte batut800 ml
- morcov2 bucati
- pastarnac1 bucata
- patrunjel1 radacina
- telina1 bucata
- marar1 legatura
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
Preparare
Se curata toate ingredientele si se taie in bucati potrivite pentru ciorba.
Intr-o oala cu apa si sare se pune la fiert telina, pastarnacul, morcovii, patrunjelul, iar cand sunt aproape fierte, se adauga si cartofii cubulete.
In ultimele 2-3 minute pe foc se adauga laptele batut, sare si piper.
Tips
Se serveste fierbinte, cu marar tocat deasupra, in fiecare farfurie.