Bors din maruntaie de pui

Un bors clasic si gustos, care se prepara intr-un timp foarte scurt.
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastereIngrediente
- morcov2 bucati
- ou2 bucati
- sare1 praf
- inima150 g
- leustean0 dupa gust
- smantana300 ml
- bors1 l
- ardei gras2 bucati
- ceapa rosie2 bucati
- ficatei pasare200 g
- pipota150 g
- tacamuri pui1 punga
Preparare
Se pune la fiert apa rece intr-o oala si apoi se pun tacamutile d epui, impreuna cu inimile, ficatul si pipotele.
Se alege toata spuma astfel incat zeama sa ramana limpede.
Se sareaza dupa gust dupa ce carnea s-a muiat si se adauga ceapa, ardeiul gras, morcovii, taiati marunt.
Dupa ce au fiert si legumele se adauga borsul de casa, se amesteca bine si se mai lasa 15 minute la foc mic.
Se ia oala de pe foc, se adauga leusteanul tocat marunt si cele doua oua batute bine cu smantana.
Tips
Se serveste fierbinte.