Bors de vita cu ardei gras

Bors de vita cu ardei gras

Aromata carne de vita se combina excelent cu ardeiul gras si cu ceapa verde calita.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
nunta  botez  
Ingrediente
  • ceapa alba2 bucati
  • mazare4 linguri
  • morcov1 bucata
  • patrunjel0
  • telina1 bucata
  • piper0 dupa gust
  • bors1 l
  • carne de vita500 g
  • ardei gras2 bucati
  • pasta de tomate3 linguri
Preparare

Ceapa alba, ardeii, telina si morcovul se curata; ceapa se taie marunt, morcovul, ardeii si telina cubulete si se pun la fiert intr-o oala, in apa cu sare.

Separat se pune la fiert carnea de vacuta, taiata in bucati mici, se spumeaza iar dupa o ora de fiert se scoate si se pastreaza jumatate din lichidul in care a fiert.

In acest lichid se adauga ceapa verde calita, legumele fierte, carnea de vacuta fiarta si mazarea fiarta, iar dupa 10 minute si borsul si pasta de tomate si se mai lasa inca 10 minute la foc iute.

Se opreste focul si se pune verdeata tocata marunt, sare, piper.

Tips

Se serveste fierbinte, alaturi de ardei iute si smantana.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
doar
  • person

    "bucria de a trai inseamna pentru mine faptulsa iubesti si sentimentele sa iti fie impartasite"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere