Feteasca Neagra - Trei Hectare

Feteasca Neagra - Trei Hectare

Trei Hectare este o gama exclusivista de vinuri seci super - premium si super medaliate, care pot fi gasite doar in restaurantele si locatiile de lux.

Specificromanesc
Timp prepararesemipreparat
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  Preparare

  Pentru prepararea vinului se pregatesc mai intai incaperile, vasele si utilajele, dupa care se trece la cules, la tehnologia de obtinere a vinului si la ingrijirea lui. Dupa cules, strugurii trebuie prelucrati imediat, pentru a nu intra in fermentatie si otetire, care dauneaza calitatii vinului. Dupa zdrobire, mustul si boabele sfaramate se trec eventual in lin pentru scurgerea libera a mustului ravac.


  DESPRE FETEASCA NEAGRA
  Feteasca Neagra, din gama Trei Hectare, este un vin sec clasic si rafinat, in adevaratul sens al cuvantului. Adanc, profund si de o culoare rosie intensa, amintind parca de rubinul ce da valoare bijuteriilor vechi de familie, acest vin combina aroma proaspata a fructelor, cu parfumul distins al butoaielor de stejar. Gustul rafinat este completat de taninuri fine. Ca si colectia din care face parte, Feteasca Neagra Trei Hectare este o propunere cu caracter exclusiv, adresata cunoscatorilor si celor care stiu sa aprecieze ocazia unica de a gusta vinuri ce fac parte dintr-o rezerva speciala, oferita in editie limitata.

  Recomandari

  Newsletter Ele.ro

  Dezvoltare prin fonduri europene
  • person

   "despre fonduri europene nerambursabile"

  Blog Ele.rochevron_right
  Forum Ele.rochevron_right