Tartine a la Florenta

Tartine a la Florenta

Ce nu se poate obtine dintr-o conserva de ton, chiar si tartine a la Florenta. Aceste tartine a la Florenta sunt niste aperitive foarte gustoase, numai bune pentru o masa festiva. Usor de preparat si apetisante aceste tartine a la Florenta vor impodobi si imbogati masa de Revelion.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii70 kcal
Recomandat pentru Evenimente
nunta  zile de nastere  revelion  
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • ou2 bucati
  • portocala1 bucata
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • ton1 conserva
  • castravete acru100 g
Preparare

Continutul unei cutii de ton in ulei se lasa la scurs pana se stoarce bine;

Se fierbe un ou de la care se foloseste galbenusul la maioneza. Albusul fiert se toaca foarte marunt, si se amesteca intr-un bol impreuna cu tonul maruntit, castravetii taiati foarte marunt si storsi;

Se adauga ceapa tocata foarte marunt si stoarsa bine. La sfarsit se adauga maioneza, sarea si piper dupa gust. Toate ingredientele se amesteca pana se obtine consistenta unei paste. Se servesc tartine pe care se pune cate o jumatate de felie subtire.

Tips

La prepararea acestor tartine a la Florenta nu se foloseste mixerul de loc, pentru ca ingredientele sa nu se zdrobeasca, ci doar sa se amestece foarte bine. Citeste si alte delicioase retete de tartine pentru masa de Revelion precum: Tartine fantezie ; Bruschete cu ciuperci ; Bruschete cu masline ; Tartine cu creveti si icre rosii ; Bruschete cu mozzarella ;

Recomandari