Rulada-omleta

Vreti sa preparati un desert usor si savuros, dar nu prea aveti nici timp, nici cu ce si mai sunteti si obosita, va ajutam noi cu aceasta reteta de rulada-omleta. Rulada-omleta se prepara rapid si este simpla dar rezultatul este excelent. Preparand rulada-omleta va veti bucura de un desert sanatos,
Ingrediente
- lapte300 ml
- ou3 bucati
- unt10 g
- zahar pudra10 g
- zahar vanilat1 plic
- faina150 g
Preparare
Intr-un castron adanc se bat bine ouale cu telul. Se adauga treptat, alternand, laptele si faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilat;
Se unge un vas termorezitent si se toarna compozitia intr-un castron, care are consistenta unei smantani groase;
Se da la cuptor pentru 25-30 minute;
Se scoate foaia din vas, se unge cu gem acrisor si se pudreaza cat este calda. Se ruleaza.
Reteta disponibila si in cartea de bucate Dulciuri care nu ingrasa
Tips
Se poate coace intr-un teflon, la foc mic, obtinandu-se o clatita groasa, care se va unge cu gem de prune sau caise.