Oua umplute

Oua umplute

Oua umplute sunt un preparat aperitiv excelent, pentru orice ocazie mai mult sau mai putin festiva. Acest preparat oua umplute lasa libera fantezia, pentru ca reteta poate fi inbunatatita, in functie de imaginatie. Aceste oua umplute sunt practic aperitivele clasice pentru orice masa festiva.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  revelion  
Ingrediente
  • mustar1 lingura
  • ou6 bucati
  • ulei de floarea-soarelui100 ml
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • sunca presata100 g
  • gogosar murat1 bucata
  • castravete acru1 bucata
Preparare

Ouale fierte se taie in lungime, jumatate din galbenusuri fierte se amesteca cu mustarul, galbenusurile crude, sare, ulei turnat cite putin pina cind sosul e gata;

Jumatatea cealalta de galbenusuri se amesteca cu sunca taiata cubulete, castravete, gogosarul si 2 linguri din sosul de mai sus. Se umplu oualele cu virf si se adauga sosul.

Tips

Reteta aceasta de oua umplute este binevenita de Pasti, daca ati ramas cu mai multe oua si v-ati plictisit sau daca in timpul fierberii sau vopsirii vi s-au spart cateva.

Recomandari