Oua de vara

Oua de vara

Preparatele din oua sunt sanatoase si satioase, iar aceaste oua de vara nu contrazic aceasta idee. Mai mult adaugand la prepararea acestor oua de vara rosii, ardei, kaizer razultatul va fi delicios. Sigur ca este mai bine sa consumati oua de vara dimineata sau la pranz.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii250 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • ou2 bucati
  • rosie1 bucata
Preparare

Se caleste intr-o tigaie ardeiul impreuna cu kaiserul, ceapa si rosia taiata cubulete;

Cand sunt calite suficient, se sparg ouale, se lasa sa se coaca albusurile fara a se sparge galbenusurile;

Cand sunt coapte albusurile se da tigaia la o parte si se lasa 2 minute dupa care se amesteca bine si galbenusurile, se adauga branza sau cascavalul ras;

Se servesc calde, dupa preferinta cu verdeata sau salata de castraveti cu rosii.

Recomandari