Rosii umplute cu telina si sos picant

Rosii umplute cu telina si sos picant

Vreti sa mancati ceva usor de preparat, sanatos si cu putine calorii dar care sa para foarte elaborat, va oferim reteta de rosii umplute cu telina si sos picant. Puteti sa preparati cu mare usurinta, in sezonul rosiilor aceasta reteta de rosii umplute cu telina si sos picant. Aceste rosii umplute

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii120 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim vegetarian  Retete de post  
Ingrediente
  • ou2 bucati
Preparare

Se spala rosiile, se taie capacul fiecarei rosii in jurul coditei, se indeparteaza miezul, se sareaza, se pipereaza si se lasa cu gura in jos;

Se curata telina, se rade, se amesteca cu castravetele si ceapa tocate marunt in cubulete;

Se prepara un sos picant din oua, ulei, tarhon, sare si piper;

Se amesteca telina, castravetele, ceapa cu sosul picant si apoi se umplu rosiile, se pune capacul si se servesc imediat.

Tips

Se serveste pe un platou cu frunze de salata, cu alte verzituri taiate fasii, alaturi.

Recomandari