Rosii umplute cu salata de castraveti

Rosii umplute cu salata de castraveti

Iata un mod original de a transforma salata de rosii si castraveti in aperitive sub forma de rosii umplute cu salata de castraveti. Preparand rosii umplute cu salata de castraveti va veti desfata cu savoarea rosiilor si a castravetilor si veti savura o masa usoara si hranitoare.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii300 kcal
Recomandat pentru Evenimente
revelion  
Recomandat pentru Dieta
Regim vegetarian  Dieta Montignac  Dieta South Beach  
Ingrediente
  • castravete verde4 bucati
  • rosie8 bucati
  • marar1 legatura
  • ulei de masline2 linguri
  • zeama lamaie1 lingura
Preparare

Se spala rosiile si se taie capacul in jurul coditei, fara a rupe codita daca mai exista, pentru ca dau efect;

Se scobesc rosiile in interior, lasandu-se peretii cat mai grosi si se lasa la scurs cu gura in jos;

Se spala castravetii foarte bine si se taie cubulete cu latura de 0,5-1 cm, se sareaza si se lasa 20 minute acoperiti;

Se scurg castravetii de apa si se amesteca cu mararul taiat marunt, uleiul, piperul si zeama de lamaie;

Se umplu rosiile cu castravetii, se pune capacul, se aseaza pe platou si se servesc imediat dupa preparare.

Tips

Aceasta mancare se poate servi impreuna cu un vin alb, de preferinta dulce.

Recomandari