Cubulete de dovleac rumenite

Cubulete de dovleac rumenite

Dovleacul este plin de vitamine si minerale si din el poti obtine o gustare delicioasa cu minim de efort. Acest aperitiv se serveste fierbinte si poate fi un preparat inedit cu care sa-ti astepti oaspetii. Pofta buna!

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Recomandat pentru Dieta
Retete de post  
Ingrediente
  • ulei de masline6 linguri
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • dovleac400 g
  • verdeata0 dupa gust
Preparare

Se curata bucata de dovleac de coaja si seminte si pulpa se taie in cubulete mici.

Se pune la incins uleiul de masline si se prajesc bucatelele de dovleac pana sunt rumenite bine.

Se adauga verdeturile in tigaie si se amesteca bine apoi se opreste focul.

Se asezoneaza cu sare si piper.

Tips

Se servesc fierbinti.

Recomandari