Ardei umplut aperitiv

Ardei umplut aperitiv

Ca sa obtii acest aperitiv gustos ai nevoie doar de ardei gras si umplutura gustoasa de post. Ardeii se pot consuma si fara sa fie bagati la cuptor, cu ardeiul in stare cruda. Vor avea acelasi gust placut. Pofta buna!.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
post  
Recomandat pentru Dieta
Retete de post  
Ingrediente
  • margarina clasica50 g
  • ulei de masline50 ml
  • oregano0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • praz1 fir
  • orez4 linguri
  • ardei gras4 bucati
  • pasta de tomate2 linguri
  • soia200 g
  • ceapa verde1 legatura
Preparare

Ardeii se curata de seminte si cotoare si se taie in jumatate, pe lung.

Orezul se spala si se pune la fiert in apa cu sare.

Granulele de soia se pun la fiert in apa cu sare.

Ceapa si prazul se curata, se toaca marunt si se pun la prajit in putin ulei de masline.

Intr-un castron mare se amesteca granulele de soia fierte, orezul fiert, rosiile tocate foarte marunt, ceapa si usturoiul prajite, sare, piper si pasta de tomate si se umplu jumatatile de ardei cu amestecul.

Se aseaza ardeii intr-un vas termorezistent uns cu margarina si se dau la cuptor 15 minute.

Tips

Se pot consuma si fara sa fie bagati la cuptor, cu ardeiul in stare cruda.

Recomandari