Ravioli din sfecla cu branza de burduf

Avem o recomandare de ravioli atipic, din foaie de sfecla si nu din paste. Un aperitiv neobisnuit, insa al carui gust va incanta toti invitatii la masa. Sub foaia de sfecla vei descoperi cea mai buna combinatie de branza cu smantana.
Recomandat pentru Evenimente
1 martieIngrediente
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- smantana250 ml
- branza burduf500 g
- arpagic0 dupa gust
- sfecla1 bucata
- ceapa verde0 dupa gust
- ulei de usturoi50 ml
Preparare
Se Taie sfecla rosie in felii foarte subtiri, usor pliabile, care se lasa la marinat cel ptuin 2 ore in ulei de usturoi, sare si piper.
Se amesteca branza de burduf zdrobita cu smanatana, sare si piper si se pune din compozitie, cu ajutorul unei linguri, gramajoare pe feliile de sfecla marinata.
Se presara deasupra arpagic verde tocata sau ceapa verde si piper verde si se mai lasa 1 ora la rece.
Tips
Se serveste alaturi de carne de vita.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
""daca vrei sa fii fericit o clipa,razbuna-te...daca vrei sa fii fericit o viata,iarta!!!""