Vinete cu cotlet afumat

Vinete cu cotlet afumat

Vinete cu cotlet afumat, un delicios buchet cu rulouri de vinete, umplute cu cotlet rumenit, garnisit cu legume... si un vin rosu! Vinete cu cotlet afumat este o mancare gustoasa si sanatoasa.

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • unt20 g
  • piper0 dupa gust
  • vinete2 bucati
Preparare

Cotletul, se taie in cubulete si se prajeste timp de 3 min la foc iute;

Varza de Brussels, se spala, se opareste cu apa sarata, se fierbe timp de 5-7 min, se lasa la scurs, apoi se toarna unt topit deasupra;

Vinetele, se spala, se taie in fasii subtiri, pe lungime, se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc in grasimea ramasa de la cotlet;

Pe fiecare fasie de vinete, se pun cubulete de cotlet si se ruleaza;

Rulourile de vinete, impreuna cu varza de Brussel, se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor incins la temp. 180 C, timp de 3 min.

Se garnisesc cu mazare, se presara verdeata deasupra si se servesc calde.

Recomandari