Bulete de orez pane cu ementaler

Incearca un aperitiv inedit, satios si extraordinar de gustos - bulete de orez pane cu ementaler. Gustul intens al ementalerului si orezul se completeaza minunat si vor fi pe placul tuturor. Se pot manca atat reci cat si calde.
Ingrediente
- ou2 bucati
- ulei de masline2 linguri
- sare0
- piper0
- pesmet300 g
- orez200 g
- faina de grau100 g
- branza emmentaler100 g
- supa de pui1 l
- smantana dulce20 ml
Preparare
Fierbe supa de pasare. Adauga orezul si lasa-l sa fiarba timp de 15 min apoi scurge-l. Adauga ementaler-ul, sare, piper si amesteca bine.
Intinde amestecul pe un planseu, sa fie un stat gros de 2 cm. Da la frigider o jumatate de ora apoi formeaza bulete de marimea pe care o doresti.
Bate ouale omleta cu uleiul de masline apoi inmoaie cate o buleta de orez in amestecul cu ou apoi in faina si pesmet.
Prajeste intr-o tigaie cu unt incins sau ulei.