Sos Puttanesca

Sos Puttanesca

Daca vreti sa gatiti paste si sa le serviti cu un sos special, atunci incercati reteta de sos Puttanesca. Preparat cu ingrediente mediteraneene, proaspete acest sos Puttanesca este special de savuros. Adevarat cocktail de masline acest sos Puttanesca va da un aspect special oricaror paste

Specificitalian
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii100 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarian  
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • rosie4 bucati
  • usturoi uscat4 catei
  • ulei de masline3 linguri
  • capere2 linguri
  • parmezan30 g
Preparare

Se pune uleiul intr-o tigaie la foc mic, se adauga fileurile de ansoa, ceapa si usturoiul tocate;

Se lasa pana ceapa devine stravezie. Se adauga pasta de rosii, rosiile jupuite si sfaramate, caperele, maslinele si boiaua. Se fierbe la foc mic 10-15 min;

Se da la o parte, se adauga busuiocul si parmezanul. Se poate trece 15 secunde la mixer.

Recomandari