Sos pentru gratar de pui

Sporeste savoarea gratarului de pui cu acest sos aromat cu ciuperci, vin alb si usturoi!
Ingrediente
- unt50 g
- vin alb100 ml
- usturoi uscat2 catei
- smantana4 linguri
Preparare
Ciupercile se curata de pielita de pe palarii si se toaca marunt.
Ceapa verde si usturoiul se curata si se toaca si ele marunt, apoi se pun 5 minute la calit in tigaia fara ulei si se pun impreuna cu ciupercile intr-un blender.
Se adauga vinul alb, sosul de soia, smantana, untul topit, sare si piper si se amesteca in blender pana se paseaza tot amestecul bine.
Se da la rece 1 ora pana la servire.
Tips
In sos se mai poate adauga verdeata, dupa preferinte.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





lumea fara mine
- person
"va puteti plimba pe oricare dintre alei , dar daca veti ajunge la inima mea calcati cu grija"