Sos pentru gratar de pui

Sos pentru gratar de pui

Sporeste savoarea gratarului de pui cu acest sos aromat cu ciuperci, vin alb si usturoi!

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • unt50 g
  • vin alb100 ml
  • usturoi uscat2 catei
  • smantana4 linguri
Preparare

Ciupercile se curata de pielita de pe palarii si se toaca marunt.

Ceapa verde si usturoiul se curata si se toaca si ele marunt, apoi se pun 5 minute la calit in tigaia fara ulei si se pun impreuna cu ciupercile intr-un blender.

Se adauga vinul alb, sosul de soia, smantana, untul topit, sare si piper si se amesteca in blender pana se paseaza tot amestecul bine.

Se da la rece 1 ora pana la servire.

Tips

In sos se mai poate adauga verdeata, dupa preferinte.

Recomandari