Toast cu file de porc si cascaval Apetito
Un toast delicios, trimis de Doina Butman, in cadrul concursului Apetito.
Ingrediente
- mustar1 lingura
- unt2 linguri
Preparare
Puneti intr-o tigaie o lingura de unt si lasati-l sa se topeasca la foc mediu. Condimentati cu un praf de piper carnea si adaugati-o sa se rumeneasca in tigaie, pe ambele parti, pana cand se obtine o culoare maron-aurie.
Dupa ce s-a rumenit, scoateti carnea intr-un bol si puneti o farfurie deasupra, pentru a se pastra calda. Tocati ciupercile, zdrobiti usturoiul si puneti, intr-o alta tigaie, o lingura de unt sa se topeasca, la foc mediu. Adaugati in tigaie ciupercile si usturoiul si rumeniti-le timp de 5 minute.
Adaugati, apoi, mustarul si amestecati pana se incorporeaza in compozitie. Condimentati cu un praf de sare si piper si adaugati horinca. Adaugati si patrunjelul tocat, mai amestecati 1 minut si stingeti focul.
Puneti painea sa se rumeneasca, in toaster sau in prajitorul de paine. Dupa ce ati rumenit painea, taiati branza topita sau cascavalul Apetito in feliute si adaugati pe feliile de paine cate o lingura de ciuperci.
Peste ciuperci, asezati cate o felie de file. Din nou, o lingura de ciuperci peste felia de file, iar, in final, adaugati si feliutele de branza/cascaval.
Puneti toate sandwich-urile intr-o tava si introduceti tava in cuptorul incins, in prealabil, la 200 de grade. Lasati 2 minute la cuptor, dupa care, scoateti tava si lasati 5 minute sa se aeriseasca.
Tips
Serviti sandwich-urile calde.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"el scrie jurnalul unui filosof mincinos. eu sunt amanta filosofului. ai nu am de ce sa mint."