Supa-crema de conopida cu parmezan

Supa-crema de conopida cu parmezan este o supa-crema clasica si gustoasa imbogatita acum cu parmezan crocant si delicios! Aroma si cremozitatea supei combinata cu parmezanul crocant va fi apreciata de oricine. Pofta buna!
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastereIngrediente
- ceapa alba1 bucata
- usturoi uscat2 catei
- ulei de masline2 linguri
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- conopida1 bucata
- parmezan200 g
Preparare
Conopida se desface in buchetele, se spala si se pune la fiert in putina apa cu sare.
Bucatile fierte se scurg foarte bine, se pun intr-un vas cu ulei de masline incins, alaturi de usturoiul pisat marunt, ceapa alba tocata marunt, delikatul de pui si putina zeama de la fiertura conopidei, amestecandu-se bine, lasand la fiert 10 minute..
Intregul amestec se transfera intr-un blender, se paseaza foarte bine, se asezoneaza cu sare, piper alb.
Parmezanul ras se prajeste intr-o tigaie, la foc iute, sa se faca crocant, apoi se pune in supa-crema, cat este fierbinte.
Tips
Se serveste ca fel principal.