Ton cu maioneza si ceapa

Ton cu maioneza si ceapa

Ton cu maioneza si ceapa poate fi servit ca aperitiv la o masa festiva, ocazii speciale sau, pur si simplu, cand poftele va dau batai de cap. Ton cu maioneza si ceapa aproape ca nu lipseste de la nici un eveniment, asa ca te invitam sa incerci aceasta reteta.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  craciun  revelion  
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • ardei gras0
  • ton2 conserve
  • maioneza0
Preparare

Se scurge tonul de ulei,se pune intr-un castron,apoi se adauga maioneza sau sosul de maioneza peste ton;

Ceapa se marunteste si de adauga peste pasta de ton. Cu ajutorul unei linguri se ia din compozitia rezultata si se pune pe ardei (care in prealabil a fost taiat felii);

Se serveste ca aperitiv.

Tips

Cititi si aceste retete de ton: Tartine calde cu ton Placinta cu ton

Recomandari