Salata taraneasca cu masline

O salata taraneasca ca aceasta poate fi in acelasi timp gustoasa, sanatoasa si hranitoare. Inlocuind continutul de cartofi specific salatelor satioase cu ceapaa, rosii, castraveti si masline se asigura continutul crescut de vitamine al acestei salate. Testati-o si va deveni in mod sigur o
Ingrediente
- ardei iute3 bucati
- branza feta200 g
- castravete verde1 bucata
- ceapa alba2 bucati
- rosie4 bucati
- ulei de masline4 linguri
- oregano4 fire
- sare0
- piper0 dupa gust
- masline negre100 g
- otet de mere3 linguri
- salata1 bucata
Preparare
Se curata cepele si se taie in rondele cat mai subtiri;
Se taie rosiile felii subtiri;
Se spala bine castravetele si se decojeste, apoi se taie felii;
Se amesteca legumele cu maslinele intr-un castron;
Se spala firele de oregano si li se rup frunzele;
Se amesteca toate legumele intr-un castron impreuna cu otetul, uleiul de masline, sarea si piperul;
Se taie branza Feta cubulete;
Se amesteca salata cu sosul de otet si cu branza;
Se lasa cca. 5 minute sa se patrunda bine;
Se curata bine salata, se spala frunzele si se lasa sa se scurga de apa;
Se aseaza frunzele pe farfurii si si pune cate o portie de salata de legume;
Se orneaza fiecare frunza cu un ardei iute.
? .
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"detalii la www.fondurile-structurale.com"