Salata picanta de pui si morcov

Salata picanta de pui si morcov

Nu este nevoie de prea multa carne de pui la aceasta salata, caci combinatia dintre morcov si sosul picant este delicioasa!

Specificchinezesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • morcov4 bucati
  • vin alb1 lingura
  • ulei de masline5 linguri
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • curry1 lingurita
  • sos de soia1 lingura
  • chilli1 lingurita
  • piept pui1 bucata
Preparare

Morcovii se pun la fiert timp de 10 minute, pana sunt fierti de jumatate iar apoi se toaca fasiute foarte subtiri si se pun intr-un castron, alaturi de sare si piper alb.

Pieptul de pui se fierbe si apoi se toaca cubulete marunte si se pune peste morcov.

Din uleiul d emasline, curry, chilli, sosul de soia, vinul alb se face un sos picant care se pune peste amestecul din castron.

Se da vasul la rece, 30 de minute.

Tips

Se poate servi cu doua felii de lamaie alaturi.

Recomandari