Salata greceasca de icre
Mai dietetica decat salata comuna de icre, gratie cantitatii mai scazute de ulei, salata greceasca de icre incanta prin aroma cartofilor fierti.
Ingrediente
- cartof1 kg
- lamaie3 bucati
- ulei de masline350 ml
- piper0 dupa gust
Preparare
Cartofii se curata, se taie cubulete mici si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa ce au fiert se zdrobesc ca pentru piure.
Se amesteca cartofii zdrobiti cu icrele, cu ajutorul unui mixer, timp de 1 minut.
Se adauga uleiul de masline si zeama de lamaie, putin cate putin, amestecand incontinuu.
Se mai poate adauga din cand in cand din zeama in care au fiert cartofii, pentru obtinerea unei omogenitati bune.
Tips
Salata greceasca de icre se serveste rece, ornata cu masline si patrunjel.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
Despartire
- person
"cea din urma libertate este aceea de a-ti alege singur atitudinea!"