Salata de sparanghel cu menta
Sparanghelul este o sursa foarte buna de potasiu si are un continut bogat in minerale, ceea ce il face un important aliat in lupta impotriva diferitelor boli. Salata de sparanghel si menta este deosebita si poate inlocui cu usurinta orice masa, mai ales ca suntem in postul Pastelui.
Recomandat pentru Evenimente
postIngrediente
- alune200 g
- miere1 lingurita
- sparanghel4 bucati
- ulei de masline3 linguri
- menta1 lingura
- otet2 linguri
- zeama de lamaie3 linguri
Preparare
Folosind un cutit special pentru legume, sparanghelul se curata si se taie pe lung, in fasii subtiri. Se aseaza intr-un bol si se amesteca cu nucile si cu menta tocata.
Separat, se amesteca zeama de lamaie, otetul, mierea si uleiul de masline, dupa care compozitia obtinuta se toarna peste fasiile de sparanghel, amestecand cu sare si piper, pentru a-i da gust.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
Mobile Phones
- person
""cuvintele unui om beat reprezinta gandurile unui om lucid...""