Salata de sparanghel cu menta

Salata de sparanghel cu menta

Sparanghelul este o sursa foarte buna de potasiu si are un continut bogat in minerale, ceea ce il face un important aliat in lupta impotriva diferitelor boli. Salata de sparanghel si menta este deosebita si poate inlocui cu usurinta orice masa, mai ales ca suntem in postul Pastelui.

Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
post  
Recomandat pentru Dieta
Regim vegetarian  Retete de post  
Ingrediente
  • alune200 g
  • miere1 lingurita
  • sparanghel4 bucati
  • ulei de masline3 linguri
  • menta1 lingura
  • otet2 linguri
  • zeama de lamaie3 linguri
Preparare

Folosind un cutit special pentru legume, sparanghelul se curata si se taie pe lung, in fasii subtiri. Se aseaza intr-un bol si se amesteca cu nucile si cu menta tocata.

Separat, se amesteca zeama de lamaie, otetul, mierea si uleiul de masline, dupa care compozitia obtinuta se toarna peste fasiile de sparanghel, amestecand cu sare si piper, pentru a-i da gust.

Recomandari