Salata de spanac cu mere si sos de mustar

Salata de spanac cu mere si sos de mustar

Cu siguranta nu ai mai incercat combinatia aceasta. Spanacul fraged si merele crocante sunt rasfatate de dressing-ul special din mustar de Dijon si sirop de artar. Pentru un plus de textura poti adauga si nuci. O salata buna de-ti ploua in gura!

Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  onomastica  post  
Recomandat pentru Dieta
Regim vegetarian  Retete de post  
Ingrediente
  • mustar de dijon1 lingura
  • ciuperci5 bucati
  • mar1 bucata
  • spanac1 pachet
  • ulei de masline2 linguri
  • ceapa rosie1 bucata
  • sirop de artar2 linguri
  • otet din vin rosu2 linguri
Preparare

Curata si taie fin ceapa, marul si ciupercile. Spala spanacul si lasa-l sa se scurga. Intr-un bol prepara dressing-ul amestecand siropul de artar cu otetul, uleiul si mustarul de Dijon. Adauga sare si piper si amesteca pana se omogenizeaza ingredientele.

Pune intr-un bol mare toate ingredientele de mai sus si toarna deasupra dressing-ul preparat. Amesteca usor si serveste.

Pofta buna!

Recomandari