Salata de spanac cu mere si sos de mustar

Cu siguranta nu ai mai incercat combinatia aceasta. Spanacul fraged si merele crocante sunt rasfatate de dressing-ul special din mustar de Dijon si sirop de artar. Pentru un plus de textura poti adauga si nuci. O salata buna de-ti ploua in gura!
Ingrediente
- mustar de dijon1 lingura
- ciuperci5 bucati
- mar1 bucata
- spanac1 pachet
- ulei de masline2 linguri
- ceapa rosie1 bucata
- sirop de artar2 linguri
- otet din vin rosu2 linguri
Preparare
Curata si taie fin ceapa, marul si ciupercile. Spala spanacul si lasa-l sa se scurga. Intr-un bol prepara dressing-ul amestecand siropul de artar cu otetul, uleiul si mustarul de Dijon. Adauga sare si piper si amesteca pana se omogenizeaza ingredientele.
Pune intr-un bol mare toate ingredientele de mai sus si toarna deasupra dressing-ul preparat. Amesteca usor si serveste.
Pofta buna!
Recomandari
Newsletter Ele.ro




















