Salata de fructe de mare/Salpicon de Marisco

Salata de fructe de mare/Salpicon de Marisco

Salata de fructe de mare, Salpicon de Marisco este o bunatate de salata, un cocktail de fructe mare, peste si legume. Plina de minerale si gust salata de fructe de mare, Salpicon de Marisco este o mancare savuroasa si sanatoasa. Cu aceasta salata de fructe de mare, Salpicon de Marisco ai doua

Specificspaniol
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii200 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba2 bucati
  • ou2 bucati
  • creveti500 g
  • ardei gras1 bucata
Preparare

Se fierbe pestele cam 10 minute, cu o ceapa si cateva fire de patrunjel in apa cu sare, apoi se scoate, se scurge si se lasa sa se raceasca;

Fructele de mare se vfierb cca 5 minute in apa cu sare, se scurg si se lasa sa se raceasca;

Se toaca homarul si crevetii mici in bucatele mici, pestele se desface in fasiute, indepartand oasele si pielea;

Se amesteca pestele cu fructele de mare si se acopera cu sosul vinegreta, peste tot se adauga ceapa tocata, ardeiul taiat feliute si ouale tocate cubulete;

Se serveste pe platouri mari, ornate cu crevetii mari, lasati intregi.

Tips

Cititi si reteta de Salata spaniola cu cartofi .

Recomandari