Salata de dovlecei

Salata de dovlecei este un excelent aperitiv de sezon, de care putem profita toata vara. Salata de dovlecei se prepara usor, este picanta si delicioasa, iar daca vrem sa adaugam mai multa savoare presaram peste salata de dovlecei branza rasa, chiar in momentul in care este servita.
Ingrediente
- ulei de floarea-soarelui50 ml
- marar1 legatura
- sare0
- piper0
- iaurt200 g
- dovlecel3 bucati
- boia dulce1 praf
- usturoi verde4 capatani
- otet2 linguri
Preparare
Se curata dovleceii de coaja, se spala si se taie rondele sao fasii pe lungime;
Se prajesc dovleceii pe ambele fete in uleiul incins, dupa care se scot intr-un castron si se lasa la scurs;
Separat, se amesteca iaurtul cu mararul tocat marunt, cu usturoiul zdrobit, cu boiaua, cu otetul si cu sare, piper dupa gust;
Se pun feliile de dovlecel pe o farfurie, se toarna sosul peste ele si se lasa la rece.
? .
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"