Salata de conopida

Salata de conopida - conopida se foloseste in salate, fie fiarta in intregime sau cruda. In salata de conopida, aceasta se fierbe in apa cu sare. Salata de conopida este non-calorica, insa foarte satioasa si hranitoare.
Ingrediente
- conopida1 kg
- otet50 ml
Preparare
Conopida se curata, se spala, se tine cca 30 minute in apa cu 1/2 din cantitatea de otet si sare, dupa care se spala;
Se pune la fiert in apa cu sare, apoi se raceste si se rup buchetele;
Se aseaza in castronul de preparare, se adauga uleiul si otetul ramas, sarea;
Se amesteca conopida cu celelalte ingrediente.
Tips
In loc de ulei si otet se poate adauga smantana, maioneza sau iaurt gras sau dietetic, in functie de preferinta.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Zodiac zilnic 2009 pentru Fecioara
- person
"iata cel mai nou zodiac pentru toate zodiile!"