Salata de conopida

Salata de conopida

Salata de conopida - conopida se foloseste in salate, fie fiarta in intregime sau cruda. In salata de conopida, aceasta se fierbe in apa cu sare. Salata de conopida este non-calorica, insa foarte satioasa si hranitoare.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • conopida1 kg
  • otet50 ml
Preparare

Conopida se curata, se spala, se tine cca 30 minute in apa cu 1/2 din cantitatea de otet si sare, dupa care se spala;

Se pune la fiert in apa cu sare, apoi se raceste si se rup buchetele;

Se aseaza in castronul de preparare, se adauga uleiul si otetul ramas, sarea;

Se amesteca conopida cu celelalte ingrediente.

Tips

In loc de ulei si otet se poate adauga smantana, maioneza sau iaurt gras sau dietetic, in functie de preferinta.

Recomandari