Salata de ciuperci, parmezan si patrunjel

Salata de ciuperci, parmezan si patrunjel

Ce poate fi mai gustos si usor pentru stomac decat o salata de ciuperci proaspete, alaturi de parmezan ras si aroma patrunjelului tocat?

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
botez  cina romantica  
Ingrediente
  • ciuperci500 g
  • patrunjel1 legatura
  • ulei de masline8 linguri
  • parmezan200 g
  • zeama lamaie4 linguri
Preparare

Ciupercile se curate de pielite si impuritati, se spala bine, se usuca si se toaca in feliute medii, foarte subtiri.

Patrunjelul se toaca foarte marunt si se pune peste ciuperci, intr-un castron mare.

Se amesteca bine uleiul de masline cu zeama de lamaie, sare si piper si apoi se pune peste ciupercile din castron.

Se lasa la rece in frigider 30 de minute apoi se pune deasupra parmezan ras.

Tips

Se serveste simpla sau ca garnitura la gratar.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Nelinisti
  • person

    "cea dintai conditie a fericirii este intelepciunea!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right