Oua umplute cu pasta de peste si ricotta

Oua umplute cu pasta de peste si ricotta

Pasta de peste este un preparat hranitor si extraordinar de gustos. Se prepara rapid si poate fi aperitivul ideal atunci cand nu ai foarte mult timp la dispozitie. Se serveste pe bucatele de bagheta dar aceasta compozitie este ideala si pentru oua umplute.

Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  onomastica  florii  
Ingrediente
  • sardine300 g
  • unt70 g
  • sare0
  • piper0
  • branza ricotta3 lingurite
  • zeama de lamaie3 lingurite
  • chivas0
Preparare

Se scurge pestele de ulei si se marunteste fin cu ajutorul unui robot de bucatarie. Se adauga zeama de lamaie, untul,sarea, piperul si alte condimente dupa gust. Se adauga branza ricotta si se omogenizeaza totul in robot.
Separat se toaca fin cateva fire de chivas si se adauga in compozitie.
Dupa preferinta, in loc de chivas se poate adauga ceapa rosie taiata marunt.

Se da la frigider pentru o ora. Se serveste pe bucatele de bagheta dar aceasta compozitie este ideala si pentru oua umplute.

Pentru oua umplute aveti nevoie de 5-6 oua fierte tari. Decojiti-le si taiati-le pe jumatate, scoateti galbenusul si umpleti-le cu pasta de peste.

Pofta buna!

Tips

Se pot adauga si masline taiate marunt.

Recomandari