Salata colorata de toamna

Salata colorata de toamna

Fie ca o pastrezi in borcane la rece pentru mai tarziu, fie ca o servesti alaturi de un preparat la gratar, te asigur ca este delicioasa!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • ceapa alba4 bucati
  • morcov4 bucati
  • mustar0 dupa gust
  • telina1 bucata
  • ulei de floarea-soarelui0
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • ardei gras2 bucati
  • hrean1 bucata
  • gogosar2 bucati
Preparare

Cureti toate legumele, le razi pe razatoarea mare si le pui la oparit, iar dupa cateva clocote bune le lasi la racit, separate fiecare ingredient, pana a doua zi.

Din mustar, sare, piper, ulei si hrean rasp e razatoarea mica faci un sos omogen, pe care il amesteci bine cu legumele oparite sis curse.

Compozitia o torni in borcane si o apesi bine, san u ramana goluri de aer.

Pastrezi borcanele ermetic inchise fie la frigider, pana la servire, fie in camara sau beci.

Tips

Se serveste mereu foarte rece.

Recomandari